Προφίλ της εταιρίας

Η εμπειρία και η βαθιά γνώση της αγοράς της Πληροφορικής πάνω από μία δεκαετία μας ώθησαν στο να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που να ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες μιας επιχείρησης στον τομέα της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών.

Οι τομείς δραστηριοποίησής μας ξεκινούν απο απλές συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά τον Εξοπλισμό, τα Λειτουργικά Συστήματα, τα Προγράμματα, τις Επικοινωνίες, το Internet, την Ασφάλεια, και επεκτείνονται στις πωλήσεις και εγκαταστάσεις εξοπλισμών (Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών) καθώς και την πλήρη και εξιδεικευμένη υποστήριξή τους.

Το 90% του πελατολογίου μας είναι Μεσσαίες και Μικρομεσσαίες επιχειρήσεις. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα του να γνωρίζουμε πραγματικά τις ανάγκες της κάθεμιάς ξεχωριστά, να προτείνουμε και να ανταλλάσουμε εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η εταιρεία μας πιστεύει στο Outsourcing. Γι' αυτό και οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι με τα αυστηρότερα κριτήρια για την υποστήριξη των υπηρεσιών που παρέχουμε. Έτσι δεν υπάρχουν κενά, έλλειψη τεχνογνωσίας και ανθρώπινου δυναμικού.

Βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό των πελατών μας μέσω προσωπικής επαφής, τηλεφωνικής υποστήριξης, απομακρυσμένης υποστήριξης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας χρειαστεί, αναπτύσσοντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας.

Αναγνωρίζουμε ότι η καλοπροαίρετη κριτική στην παροχή των υπηρεσιών μας αλλά και στην ποιότητα των υλικών, μας φέρνει πιο κοντά στην άριστη και άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας.